viernes, 16 de octubre de 2015

Setmana del 13 al 16 d'octubre


Bona nit famílies!!!!

Aquesta setmana hem continuat amb el mural de la tardor, hem dedicat diferents sessions, aprofitant el suport de na Petra de dimarts, hem estampat les nostres mans amb els colors de la tardor i avui hem aferrat les fulles seques que vam recollir del pati i que heu duit a l'escola....




















Aquest ha estat el resultat final!!! Vos agrada????


Hem continuat amb el cançoner de les cançons que cantem regularment a l'aula i aquesta setmana vam pintar la del trenet!




Com vos vaig avançar a la darrera entrada hem començat amb els llibrets de feinetes d'Axioma, aquesta setman hem fet dues: una de relació dels mateixos objectes i comparar quantitats i una altra de seriacions de botons amb els que hem jugat prèviament a l'aula.
Als boixos els encanta venir a la taula a fer-les, ajudar als companys o simplement observar com es fan...










Dimarts abans que sortís la circular amb la direcció del blog, el vam mirar tots junts a la classe i vam xalar (passar-ho bé, en menorquí) molt veient-nos a la pissarra digital!!


Dimecres dia preferit pels boixos i boixes vam anar a piscina on els boixos ja van creuar la piscina gran....





D'on venen les castanyes????
Ens agraden molt les castanyes a la tardor, però sabem d'on surten? Les trobem al supermercat  o les comprem a la castanyera. 
Així que dimecres vam veure quina pell tenen, les fulles de l'arbre i vam poder experimentar i tocar... La pell té puntxes i hem d'anar molt alerta com les agafem!!!








Dijous després de relaxar-nos en tornar del pati vam explicar aquest conte que és màgic i molt polit, fa participar als boixos i boixes i això els encanta!!!! Vos el recoman!


Aquí vos deixo diferents moments de joc per racons, avui hem estrenat les anelles que venen amb el material Axioma perquè comencin a experimentar....


Na Cloe ha fet una cada més llarga que ella!!!


Ens encanta repetir el ritual del bon dia, mirar quin dia és, qui ha vingut i qui no a l'escola avui....







Bueno famílies això és tot el més rellevant que hem fet aquesta setmana!!! Ara toca posar-se les piles, recuperar-se dels costipats i mals de panxa i que tots tornem dilluns a l'escola!!!

Besadetes Ana!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario