sábado, 28 de noviembre de 2015

Setmana del 23 al 27 de Novembre

Bon dia a tothom!!

Mirau quina sorpesa vam preparar el dimarts capvespre en Javi (meu home) i jo, segurament els boixos i boixes vos hauran comentat alguna coseta, així que volia posar-vos fotos perquè ho vegeu i el dia que entreu als boixos a l'aula ho podreu veure millor!!!

Ens falten quatre avions del boixos i boixes que no han vingut a escola, però just venguin els aniré posant i completant el grup!!!


Als boixos i boixes els ha encantat i es passen hores cercant-se a ells, amics, mestra...
Aquesta setmana hem estat poquets a l'escola, sobretot dilluns que vam ser 15!!!! Però tota la setmana hi hagut bastantes baixes per viatges o malalties, només dir-vos que esper que els que estiguin malalts es recuperin prest que vos trobam a faltar molt!!!! i els que esteis de viatge que disfruteu de les vacances!!!

Dilluns na Alejandra va ser la maquinista i va escriure el seu nom a la pissarra mentre la resta cerquem les lletres al nostre nom....


Després n'Alejandro ens va explicar i mostrar el Llibre Viatger , ho va fer molt bé i ens va explicar el seu viatge a Barcelona i sobretot amb el seu equip de futbol el "Barça"!!! Estava molt content i en Bru també ho havia passat molt bé amb ell el cap de setmana!
Després ja vam iniciar les feinetes d'Axioma, aquesta consistia en identificar la figura geomètrica el cercle que ja duim dies treballant.... Cercàvem en diferents elements quotidians aquesta figura...Després de fer-ho en gran grup vam passar a fer-ho individualment...

La segona feineta de la setmana la vam fer amb s'ajuda de na Petra el dimarts abans del pati, on treballàvem seriacions de dos colors: vermell i blau. Havíem de posar els taps en ordre corresponent i pintar els bòtils del mateix color...Dimecres vam anar a la piscina, i vam disfrutar molt nedant amb els xurros i tirant-se sense res!!! Uns peixets!! Moltes gràcies a les famílies per ajudar-nos a vestir-nos!!!
La darrera feineta d'Axioma d'aquesta setmana ha estat molt difícil!!! Hem hagut de fer diferents seriacions amb diferents ítems!!! Però els boixos amb concentració  i dedicació l'han aconseguit fer, hem hagut de dedicar bastant de temps a fer-la...Dijous n'Adrián va ser el maquinista i va escriure el seu nom a la pissarra super bé!! cada dia tots van millorant i aprenent a fer la forma de les lletres que no és gens fàcil.. tenim tot el curs per aprendre a fer-ho!


Divendres vam tenir el berenar dels alumnes de sisè, vam enviar una circular a les famílies per informar-vos. Tracta de que cada darrer divendres del mes els alumnes porten pastissos i sucs per vendre a fi d'obtenir sous pel viatge de final de curs. Les famílies que volgueu col·laborar, simplement el divendres me donau l'euro que és el preu dels pastissos o 0.50 cèntims pels sucs o ho poseu dins la motxilla i abans del pati ens porten el berenar a la classe..... Aquests són els que vam menjar!!! Vos vull animar a col·laborar en aquesta causa però  no esteis obligats! 


Ahir na Mireya va ser la maquinista i es va endur en Bru a casa a passar el cap de setmana i documentar algun viatge que han fet.... Avam avam!! que ens porten dilluns!!!!


Aquesta setmana no he pogut fer moltes fotos, perquè hem hagut de fer  les proves d'avaluació per poder fer els informes i la documentació pertinent... esper la propera setmana fer-ne més de moments de joc perquè les pogueu mirar, vos avanç que començarem a fer les portades dels àlbums....

Bon cap de setmana!!! Una abraçada molt molt forta!!!

Ana

2 comentarios:

  1. La porta està molt xula! Estan molt graciosos tots de pilots!

    ResponderEliminar
  2. Si!!!! Estan encantats!!!Aques pont podré acabar el darrer avió i dimecres ja estarem tots 26!!!! Bon pont!!!

    ResponderEliminar