sábado, 5 de diciembre de 2015

Setmana del 30 de Novembre al 4 de Desembre

Bon dia a tothom des de Menorca!!!! He vingut a passar el pont a la meva roqueta i carregar les piles amb la familia!!!

Dilluns va tornar na Lucia que havia estat de viatge per Itàlia!!! i vam fer el ritual de cada setmana explicant que havíem fet el cap de setmana amb l'ajuda del micròfon màgic....
N'Anaïs va ser la maquinista i va passar llista molt bé, així com escriure el nom a la pissarra...Després na Mireya ens va explicar el viatge que havia fet amb la seva familia a Formentera i que havia decorat el llibre viatger, ho va explicar i fer molt bé!!!!

Dilluns vam fer una activitat d'Axioma Experimento on havíem de comprovar quines coses suren damunt l'aigua i quines s'enfonssen,.... va ser molt entretingut...


Després vam fer una feineta de observar un paissatge i identificar diferents elements, on es troben com són, una feineta molt oberta....


A darrera hora del matí na Conxa va venir a fer-nos suport i va jugar amb noltrus mentre d'altre fèiem Axioma...
Just abans d'acabar el matí va venir na Sofía de sisè a portar.nos una darrera norma que ens faltava i que és molt important: RECOLLIR!!! ja la tenim penjada!!! Moltes gràcies Sofia!!!


Dimarts na Maia va ser la maquinista i va escriure el seu nom a la pissarra molt bé!!


A segona hora va venir na Petra a fer el suport i vam aprofitar per començar a fer les portades dels àlbums de Nadal...
Després del pati vam aprofitar per fer la feineta individual sobre l'experiment de les coses que suren i les que no.....Dimecres dia de piscina!!!! Recordar-vos que el PROPER DIMECRES DIA 9 SERÀ EL DARRER DIA DE NATACIÓ AQUEST PRIMER TRIMESTRE I SERÀ JORNADA DE PORTES OBERTES I LES FAMÍLIES PODREM ENTRAR A VEURE LA SESSIÓ DE NATACIÓ!!!!!!
La darrera feineta d'Axioma d'aquesta setmana es tractava de identificar un element que no pertany a un grup; per exemple de diferents imatges de verdures hi ha un gat(moix)  i així amb diferents grups....Divendres va tornar na Leire!!! Després d'un mes de viatge!!! Benvinguda de nou preciosa!!!!!


N'Evan va ser el maquinista ahir i va escriure el seu nom a la pissarra, es va endur en Bru i el Llibre Viatger , esperam dimecres que ens expliquen!!!!!


Hem començat a treballar el Nadal i hem pintat una mandala nadalenca, aquest dibuix d'origen Hindú, necessita concentració i també relaxa....Vam aprofitar per continuar amb les portades dels àlbums, la setmana que ve també continuarem amb aquesta feina....

Divendres vam celebrar el cumple de'n Guillermo que els farà el proper diumenge 6 de desembre!!!! La seva mare na Noëlle ens va preparar un pastís boníssim que vam menjar!!! Per molts d'anys preciós!!!


Vos deixo un parell de fotos de moments de joc a l'aula.....Divendres mentre esmorzàvem vam fer a l'escola el simulacre d'incendi!!! Vam sentir la sirena i quan vam sortir de la classe teniem el fum just al costat nostre!! Vam ser uns campeons!! ens vam tapar boca i nas i vam sortir cap al pati fent un trenet!!! Tot un èxit!!!!

Bueno famílies això és tot!!!!
Volia recordar-vos que tornéssiu a portar els calcetins de psicomotricitat nets a l'escola
I les 2,50 euros per el teatre de na Malaika que ens faran dia 14 de desembre


No hay comentarios:

Publicar un comentario