viernes, 29 de enero de 2016

SETMANA DEL 25 AL 29 DE GENER 2016

Bones tardes a tothom!!
Aquesta setmana com bé sabeu no vaig arribar fins el dimecres i els dos primers dies van estar les diferents companyes amb els vostres fills/es.

Dimarts vam obrir dues capses de vida, atès que en Marc molt prest marxa dos mesos de viatge, així doncs tenia la oportunitat de compartir aquest moment amb nosaltres. 

Va venir na Jenniffer a obrir la capsa de vida i na Maria Bàrbara tutora de 3 anys B va dir que ho van fer molt bé!!! Enhorabona!!!!!







va dur moltes fotografies...


i objectes de quan era petit...


Després del pati va venir na Lidia sa mama de na Mireya per obrir la seva capsa de vida, encara no m'han pogut passar les fotos i just les tengui faré l'entrada al blog corresponent


Dimecres vam anar a la piscina i tot i que alguns van entrar serios vam sortir molt contents!!! Cada dia aprenem més i xalam més!!!!
Després del pati van venir na Nieves i en Christian, pares de na Maia per obrir la capsa de vida!!! Portàven una capsa molt plena!!!


... ens van dur el cordó umbilical de na Maia de quan va nèixer perquè els seus pares el guarden, molt curiós!!! també ecografies i molt objectes de quan era petita!!


...un àlbum de fotografies amb moltes disfresses atès que ens atraquem aquesta festivitat...



els companys en petit grup ens vam anar atracant a la taula per veure tot el que havien portat!





...aquí teniu tot el que ens van dur!!!



En acabar na Nieves i en Christian van quedar a jugar a nosaltres per racons...



A darrera hora i amb el suport de na Eva vam començar la representació de la cadena favors, atès que portem dies treballant la pau, i ens hem ajudat molt els uns als altres amb petits fets molt importants com: posar i llevar jaquetes, baixar cadires, pintar mandales, recollint...








Dijous abans d'anar al pati vam aprofitar amb el suport de na Cati per acabar el mural de la cadena de favors que va quedar preciós i vam disfrutar molt!








Després del pati en Julian ens va explicar el llibre viatger que havia preparat amb la familia! Ens va explicar el viatge que va fer durant les vacances de Nadal; va anar amb barco, tren, es va disfressar de Pare Noel, els regals que li van portar, amb la xemeneia de la casa del poble.... ho va explicar molt bé!!! Enhorabona!!!







Just després va venir na Trini, mama de'n Raúl a obrir la seva capsa de vida! Ens van portar moltes coses de quan era petit, entre d'elles un mòbil de joguina que va tenir molt d`èxit!



Fotos de quan era petit, presentant la família...




... en acabar d'exposar, na Trini ens va contar un conte que "l'amic del ratoncito Pérez" li va regalar a en Raúl quan es va endur el xumet!


Després vam passar tots els amics a la taula a veure els objectes...




na Trini també es va quedar a jugar i pintar amb nosaltres! Moltes gràcies ho vau fer molt bé!!! La veritat que totes les families vos implicau molt i és d'agraïr!!!



Avui divendres ha estat i hem celebrat el dia de la Pau!
A primera hora hem mesclat els 6 grups d'educació infantil (3,4,5 anys) i hem fet uns coloms de la pau amb forma de puzzles i cada aula ha emprat diferents tècniques! Ha estat molt enriquidor i ho han passat molt bé!





N'Adrian ha estat el maquinista avui i per tant s'ha emportat en Bru a casa per reflectir un viatge al llibre viatger, a veure que ens porten dilluns!!!


Després del pati hem sortit tota l'escola al pati per celebrar junts la Pau! Hem gaudit d'una cançó amb clarinet, una amb flautes i la darrera que hem cantat tots junts!









Això és tot familia!!!! D'aquí una estoneta arriba la meva mami de visita!!! Disfruteu del cap de setmana i ens veim dilluns!!!
Besitos
Ana

1 comentario: