viernes, 18 de marzo de 2016

Setmana del 14 al 18 de Març 2016

Bona nit a tothom!!!
Darrera setmana sencera abans de les vacances de Setmana Santa i plena de cosetes noves!!!!
Desitjar bon viatge a les famílies que ja heu iniciat les vacances!! Ens veim el proper 4 d'abril!

Dilluns en Neymar ens va dur el Llibre viatger amb el viatge que va fer amb la seva mare a Càceres! Ens va ensenyar els seus avis i tot el que van fer allí! On va veure la neu, va anar amb tractor , va estar al camp.... Ho va explicar molt bé! Enhorabona Neymar!!!








Després vam aprofitar uns minuts abans de començar anglès per aprendre la cançó del color groc, la darrera que ens faltava dels colors! Els han agradat molt!!!




Dilluns vam celebrar l'aniversari de'n Raúl! Va decorar la seva corona, li vaig pintar la careta i després vam cantar les cançons, bufar la vela i menjar un pastís de xocolata boníssim!!!!! Per molts d'anys xato!!







Després del pati vam aprofitar per pintar amb les esponjes, aprofitant que la setmana que ve iniciem la primavera vam pintar amb colors alegres i divertits propis d'aquesta estació, va ser molt divertit!





Dimarts matí vam tenir desdoblament de taller de llenguatge i hort i la resta vam aprofitar per fer matemàtiques, en gran grup anàvem fent una activitat del nombre un, manipulativa on pintàvem amb un motlle i també pàssavem fil per el nombre 1... Dilluns vos la emportareu a l'àlbum i així podeu jugar a casa...



... individualment fèiem una feineta de relacionar els nombres que més hem treballat aquest trimestre 1,2,3....





Després del pati vam decorar uns punts de llibre, ja que amb l'arribada del dia de Sant Jordi el 23 d'abril, la Biblioteca Municipal del poble ha organitzat un concurs... han quedat molt polits! veurem si tenim sort!!!
Vam pintar amb ceres i després amb aquarel.les! 





Dimecres darrer dia de piscina d'aquest segon trimestre i jornada de portes obertes! Vam anar molts a nedar i també moltes famílies a veure'ls i ajudar! Mil gràcies per la vostra col·laboració i implicació!!




















Després de berenar i jugar al pati vam tornar a la classe a relaxar-nos i na Mireya que era la maquinista va llevar un peu a S'Àvia Corema! Ara ja només en queda un!!!! La setmana que ve li llevarem!!!! i ja arriben les vacances!!!



Després vam fer la feineta mensual de la figura humana, na Thiara va ser la model i els companys van sortir per assenyalar i comptar les diferents parts del cos,,, després vam fer el dibuix individualment...





En acabar aquesta feineta, ens esperava una sorpresa!! Un monstre de colors enorme!!! Per pintar!!!! El conte del monstre de colors els ha motivat molt, i quan comença el conte, el monstre té tots els colors mesclats, té un embolic molt gros perquè les emocions mesclades no funcionen massa bé! Així que el vam pintar ben embullat....




Dijous matí amb el suport de na Cati vam aprofitar per fer jocs matemàtics en petit grup, ens ho vam passar molt bé: fent el bingo de les pinces, anelles, pinces, botons....







En tornar del pati va venir na Margarita, mare de na Megan per obrir la seva capsa de vida. Amb elles hem acabat aquest projecte tan polit, que ens ha donat l'oportunitat de coneixer-nos, fer grup, que les families entressin dins l'aula i passessim un temps junts!!!
Na Megan ens va dur roba que ja li queda petita i ens va agradar molt! Estava molt contenta de tenir la mare a l'escola! i ho van explicar molt bé!
Enhorabona!!







...després els boixos van anar a la taula a mirar les coses i provar-se la roba...





Dijous a la tarda "un ratolinet" va anar a l'escola a preparar una sorpresa als avions!! Ja tenim el passadís decorat amb el projecte que hem duit a terme aquest segon trimestre del "Monstre de colors" on hem treballat les emocions, colors, la figura del monstre.... Dilluns amb l'álbum de les feinetes tindreu el projecte per conèixer una mica més de que tracta...
Això és el resultat!! Dimarts a l'entrega de notes ho podreu veure millor!!! 
Esper que vos agradi...










Aquest matí quan els boixos han arribat a l'escola, s'han trobat amb la sorpresa i els ha agradat molt!!!! Les seves caretes emocionàven!!!!



Na Nayra avui ha estat la maquinista i ha passat llista, avui ja hem estat poquets a l'escola...


... i avui hem tingut una sorpresa molt gran!!!! Hem fet amics nous!! Ens han vingut a visitar els boixos de l'escoleta infantil "Els fameliars". Hem realitzat una jornada de portes obertes on han vingut els infants acompanyats pels seus mestres i famílies perquè coneguessin l'escola amb vistes del proper curs! Els hi hem mostrat la classe, els hi han explicat les normes, com treballem, hem fet un tour a les famílies, hem anat a jugar al pati, a veure el galliner i després hem fet una festeta al pati de la classe, on hem nejat patates, galletes, hem begut sucs, hem pintat.... 
un matí molt entretingut....
el més polit ha estat retrobar-se mestres amb antics alumnes, ajudar-se ...




















Bueno famílies això és tot! Na Nayra avui s'ha enduit en Bru i el Llibre viatger! Esperem dilluns avam que ens conten!!!!


Dilluns els boixos trobaran canvis a l'aula la he restrucutat per poder organitzar i muntar nous racons i que quedi més àmplia!!!! Avam si els agrada als boixos i boixes

Molt bon cap de setmana!!!
Recordau que dilluns tindrem l'activitat de na Malaika, i si podeu per favor fagueu el pagament!!
La setmana que ve serà molt curteta: el dilluns vos entregarem els àlbums de les feinetes, dimarts a la tarda farem entrega dels bulletins i dimecres s'ha organitzat a l'escola un masterchef!! Nosaltres farem bombons de xocolata!!!!

Besos
Ana


4 comentarios:

  1. Gracias Ana, fantástico currazo como siempre, x

    ResponderEliminar
  2. Mil gracias por compartir con nosotros vuestros momentos.... entro poquito pero cuando puedo y me acuerdo, es lo más de lo más. Mi. Gracias de nuevo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. mil gracias Lidia!! ya sabéis que lo hago con la mejor intención y feliz de que os guste!!!! besitosss

      Eliminar