jueves, 23 de junio de 2016

DIMECRES DARRER DIA D'ESCOLA I JORNADA DE PORTES OBERTES!!!!

Bones tardes families!!!
Aquí teniu l'entrada d'ahir!!
Què vos puc dir d'aquest dia??? va ser molt emotiu i especial!!! tots m'heu aportat tant durant aquest curs que m'emporto una maleta plena de record,s rialles, pillades, estimació, amor cap a Menorca!!!!

Mil gràcies per la sorpresa que ens vau preparar a na Cati i a jo!!!!

Aquí ens teniu al pati dels majors esperant a que comenci el festival de final de curs!!!
Volia agraïr a totes les mamis les fotos que m'heu passat d'ahir així el reportatge està més complet!!

Van esperar com uns campions!!! tot i que al final ja feia molta calor......ens van venir  a veure els nostres padrins que estàven molt nerviosos per la seva graduació!!!...Na Cati també ens va venir a veure i fer companyia un bon ratet...


.... i va començar l'espectacle!!!!!


...vam pujar tots els mestres al escenari!!!
na Cloe va rebre un premi pel seu dibuix de Sant Jordi!!!
Enhorabona!!!!!!!...després a la classe vam anar acompanyats de les famílies i vam preparar una festeta!!! vau dur moltíssim de menjar i ens ho vam passar molt bé!!!...i quan teníem la panxa plena.....SORPRESA!!!!! ens vam quedar amb boca oberta na Cati i jo!!! Quina sopresa més polida!!! Mil gràcies perquè tot ens va encantar!!!!!!! Quins records més polits!!!

...vam mirar junts l'palbum de fotos tan polit!


 ....smileeeee!!

...més tard es van iniciar els tallers per tota l'escola, no vaig poder fer fotos de tots els llocs perquè no hi vaig poder anar! Me sap greu! Esper que vos agradessin!
Bueno famílies això és tot! Un plaer haver-me trobat amb tots vosaltres aquest curs, de tots m'emporto alguna aprenentatge que recrodaré de per vida tant dels petits com dels grans!
Heu estat molt importants en un any no massa fàcil per jo però que m'heu donat tanta força que tot s'ha fet més planer!!!
Mil gràcies vos estim molt familia dels avions!!!!

Besos
Ana

2 comentarios: