sábado, 11 de marzo de 2017

ELS CONTES DEL MÓN

Els contes del món, ja estan en marxa, i aquí vos volem deixar un petit recull de les vostres participacions i exposicions a l'escola. Moltes gràcies per la feina que feis, els boixos i boixes i jo ho disfrutam molt!


LA FAMÍLIA DE NA MÏA

En Martín, na Noellie i na Mïa, han estat els primers en exposar el seu conte! El seu conte es titula n'Argento, i na Mïa juntament amb els seus pares ens l'ha contat molt emocionada! Moltes gràcies famílies per passar aquesta estona amb tots noltros!







LA FAMÍLIA DE NA THIARA

La família de na Thiara ens va venir a contar el conte de na Heidi. Na Thiara, juntament amb sa seua mamà na Monika, es seu papà en Guille i es seu germà en Tim, ens van explicar el conte i després  ens van regalar un joc de memòria suís, amb el que vam jugar tots junts. Moltes gràcies per venir a compartir aquesta estona amb tots noltros!








LA FAMÍLIA DEN GUILLE

En Guille, juntament amb la seva mamà na Noelle, el seu papà en Jose Antonio i la seva germaneta n'Ariadna, ens ha contat el conte dels tres porquets! El conte ens l'ha contat en Guille tot sol, i ho hem disfrutat molt! Després, ens han duit unes màscares per a pintar i retallar dels tres porquets que després ens hem emportat a casa. Moltes gràcies per la vostra participació!







FAMÍLIA DE N'ARI

Na Sandra i n'Ari ens han vingut a explicar el conte de la abeja Maia. El conte ha quedat super xulo i ens ha agradat moltíssim! a més ens han cantat una cançó que ens ha deixat a tots bocabadats! Moltíssimes gràcies per la feina feta i per la vostra participació!









LA FAMÍLIA DE N'ALEJANDRO

N'Alejandro, juntament amb la seva mamà na Diana i el seu papà Alejandro, ens han contat un conte que ens ha fet riure molt! El conte se diu El burrico Calcetin i ens l'ha contat quasi tot n'Alejandro! Moltíssimes gràcies per participar i fer-nos passar aquesta estona tan divertida! El conte ens ha agradat molt!












No hay comentarios:

Publicar un comentario