viernes, 23 de octubre de 2015

Setmana del 19 al 23 d'octubre


Bona nit famílies!!
Faig la entrada ben acompanyada, ja que han arrivat els meus pares a passar el cap de setmana a l'illa!!!
A continuació vos faig un petit resum de com ha anat la setmana!!!
Dilluns després del ritual del bon dia, vam fer una conversa sobre el material Axioma, vam cercar les diferències d'un indi de manera grupal per després passar-ho a fer individualment....aquesta feineta no era gens fàcil!



D'un altre llibret vam conèixer els nostres nous amics els "nombres" 1, 2, 3!!! El nombre un el dibuixam dient: "per amunt i per avall" el nombre dos "una rodona que baixa i zummm!" i el nombre tres "dues panxotes"!!! Vos ho escric perquè a partir d'ara els boixos i boixes segur que vos aniran palrant!!!i així sabeu que vos volen dir!!!





Dilluns vam gaudir del suport de n'Eva una estona i ens va ajudar a fer les diferents feinetes d'Axioma!




Una de les maquinistes d'aquesta setmana ha estat na Maia! Que va mirar qui havia vingut i qui no a l'escola aquell dia amb l'ajuda del trenet!!!Ho va fer molt bé!!!


Aquesta setmana ha plogut molts de dies fins dijous no vam poder sortir al pati i es notava amb l'estat nerviós del boixos i meu!!! Per sort ja hem pogut anar al pati! Els boixos els agradava contemplar la pluja!!


Per canviar un poc el "chip" de no poder anar al pati, vam veure un poc de Peppa pig que els encanta...


 Dimarts durant el suport de na Petra vam continuar fent les feinetes d'Axioma mentre d'altres jugàvem per racons...










 Dimarts després del "no pati" vam fer conversa sobre la figura humana, com som, què tenim... vam emprar de "model" na Maia que era la maquinista i vam anar sortint i mostrant quines parts tenim....




Després vam plasmar la feina al paper, i cadascú es va dibuixar i va intentar copiar el seu nom....




 Dimecressss!!! dia de natació!!! quina xalada vam fer!!!! i quins valents tenim a la classe!! van nedar amb l'ajuda d'un "xurro" a la piscina gran i ens vam tirar pel trampolí!!!!! Des de la porta les famílies i mestra patiem!!!! jejejeje. Si tan prest fan aquests avenços acabaran el curs convertits en peixets!!! Gràcies famílies per ajudar-nos a dur a terme aquesta activitat!!!






Dijous després del pati vaig dur fruits de sa tardor per manipular, olorar tocar, mirar i tastar!!! Alguns boixos els va encantar les castanyes i magranes!!!!








Dijous en tornar el sol! Vam aprofitar per jugar diferents moments al "pati petit" i carregar-nos les piles!!!




Avui divendres na Nayra ha estat la maquinista i ha passat llista...


Mentra mig grup estava amb na Eva fent TIC (informàtica) la resta hem pintat una fulla amb colors de la tardor...



En tornar del pati hem avançat una mica en el temps que dediquem a la relaxació! i hem iniciat a fer-nos entre noltrus massatges, voluntàriament i ens ha agradat molt!!






El darrer temps hem jugat per racons, especialment amb anelles perquè hem començat a fer una feineta amb aquest material...









Per acabar vos penjo unes fotos que m'ha fet arrivar n'Eva, són d'una sessió del taller d'estimulació del llenguatge que fa cada setmana, en aquesta sessió treballàven el conte dels tres porquets!





Bonu famílies!! Això és tot!!!! Esper que vos hagui agradat! Dir--vos que vos avisarem quan protar els instruments, atès que el proper divendres celebrarem la festa de la tardor i no farem música!!

Una abraçada molt forta!!!

Bon cap de setmana!!!
Ana

2 comentarios: