viernes, 13 de noviembre de 2015

Setmana del 9 al 13 de Novembre 2015


NOTA ACLARATIVA:
Aquesta setmana vos vam enviar una circular explicant el funcionament del "Llibre viatger", a continuació faré una explicació per si teniu dubtes i com sempre vos dic si no vos queda clar m'ho demaneu i en parlam sense problemes.
El llibre viatger té la funció d'unir l'escola amb la família, és un element que cada setmana anirà a una casa d'un boix/a de la classe el seu objectiu és que mantenim una comunicació i coneixer-nos tots una mica més.
En aquest llibre heu d'emplenar una cara del full documentant-lo d'un viatge que hagueu fet recientment amb els boixos/es, si no heu tingut la oportunitat de fer-ne cap o trobeu que no ho voleu compartir no teniu cap obligació, podeu documentar el full amb un viatge que tingueu en ment fer o pròxim, hipotètic, que vos agradaria fer, o una excursió perquè per viatgar no fa falta agafar un avió o barco també es pot fer amb cotxe.
El podeu decorar amb fotos, dibuixos, ferratines, lletres..... 
L'objectiu principal de la mestra amb aquesta activitat és un apropament amb les famílies, que els boixos/es exposin el viatge als companys/es, treballar l'expressió oral i sobretot coneixer-nos més i disfrutar d'aquesta experiència tan enriquidora!!
Gràcies!


Dilluns na Keyra va fer 3 anys!!! i ho vam celebrar amb un pastís de xocolata que va fer la seva mare, ho vam passar molt bé! Felicitats guapa!!!



Na Keyra va ser la maquinista i va escriure el seu nom a la pissarra...


Després vam començar amb les activitats d'Axioma, on havíem de relacionar dibuixos d'animals amb la seva ombra... després de fer-ho en gran grup, vam aprofitar i sortir a la pissarra per observar i jugar amb les nostres ombres...






Al final del matí vam fer l'activitat individualment...



Dimarts matí mentre feiem desdoblament amb taller de llenguatge vam aprofitar per fer una feineta del nombre 1....




Després del pati mentre jugàvem per racons els boixos i boixes van fer una feineta dels colors i relació...





Vam tenir el suport de na Joana durant una estona per jugar i berenar....


Dimecres dia de piscinaaaaa..... el grup que vam poder veure ja neda sense "xurro" són uns campions!!







Després del pati ens vam convertir en científics!!!! Vam explicar el conte del "Peixet Trist" on es treballen animals del mar i els colors bàsics .....



i després vam passar a l'acció.... vam fer bolletes de papers dels colors del peixet trist....





ja tenim la taula de la ciència apunt!!!


vam posar aigua a un bol....


vam tirar el paper de color blau i vam remenar i remenar i remenar....


i després vam posar l'aigua dins el bòtil de nou i sorpresaaaaa..... ho vam repetir amb els 4 colors!!!









tenim aigua de colors!!!!màgia!!!!


Dijous vam començar amb una activitat d'axioma on treballem els conceptes gruixut i prim, ho vam fer comparant dos pinzells i dues tisses...


i després vam passar a l'activitat individual...



Avui divendres ens ho hem passat pipa!!!!! Hem començat a convertir el racó de la cuineta en un restaurant!!!!! La meva àvia menorquina ens ha fet delantals de cuiners i cambrers mireu quina xulada!!!!! i hem jugat al restaurant on ho hem passat molt bé!!!!












Aquestes són imatges del taller de llenguatge d'aquesta setmana que han fet els boixos i boixes amb Eva on han olorat flors, han treballat la part nasal i han sortit al hort de l'escola  i ho han passat bomba!!









Aquí vos deixo imatges del joc per racons, com a novetat el racó dels nombres on aprenem a fer 1,2 i 3!!!









N'Alejandra avui s'ha enduit en Bru i el llibre viatger a casa, veurem que ens duu i explica dilluns!!!!
Molt bon cap de setmana!!!!
Besos
Ana


2 comentarios:

  1. Gràcies Ana!!
    Que bé s'ho passen els nostres científics nedadors!! :)
    En relació amb el llibre viatger, m'agradaría saber si has fet una llista per saber més o menys quan ens toca preparar el llibre; per poder organitzar-nos.
    Gràcies!

    ResponderEliminar
  2. Hola Mònica sobre el llibre viatger no hi ha cap llista solec demanar a les famílies si els hi va bé emportar-ho la setmana, si teniu algun dubte o preferència m'ho comentes sense cap problema!gràcies

    ResponderEliminar