miércoles, 23 de diciembre de 2015

Final de trimestre!!!

Bones a tothom!!!
Ja estic per Menorca difrutant de sa familia!!!!
Avui serà curtet perquè aqueta setmana només ha tingut dos dies!
Dilluns en Dídac va ser el maquinista ja que vam celebrar el seu aniversari que és dia 29 de desembre!


Na Leire ens va explicar el seu viatge a Valladolid amb la seva família!! Ho va fer molt bé!!! i va fer moltes coses!!!! Ho va fer genial, enhorabona guapa!!!






En Dídac després va acabar de decorar la seva corona d'aniversari i vam menjar un pastís molt bo que havia preparat la seva mare Mònica!!! Per molts d'anys al petit de la classe!!!!






Dimarts de bon matí va venir a visitar-nos el patge reial!!! Estàvem molt emocionants! i preparats amb les carte que havíem fet la setmana anterior amb l'ajuda dels alumnes de sisé A!!!





Un per un ens vam atracar al patge i li va donar les cartes, també ens demanava si ens haviem portat bé!!!!!! Mireu quine cares!!!!



















.... i això no és tot!! les mestres haviem escrit una carta als Reis Mags i en van portar regals a la classe!!!! Quina il.lusió!!!!!!






entre tots vam obrir els paquets.... eren joguerois per a la cuineta de la classe on ens agrada jugar tant!!!!






... vam aprofitar per jugar una estona....







Després de jugar i berenar un poquet a la classe vam anar al pati per jugar i córrer que ens feia falta!!!!! i després a reposar forces al menjador on teniem xocolata i biscuits de diferents indrets del món! Gràcies a les famílies que heu col·laborat!!


vam menjar i beure...







una mica més tard van venir les famílies i vam compartir aquest berenar plegats....






en acabar de berenar vam anar a la classe a fer pipi, rentar mans i boques i agafar els fanalets i vam sortir al pati dels majors on es duria a terme el festival....
vam haver d'esperar una estona fins que ens va tocar actuar!!





l'actuació va ser tot un èxit!!! ens va sortir molt bé!!! Alguns vam passar mñes vergonya però és normal, actuar davant tanta gent no és gens fàcil!!!






Bonu famílies això és tot!!!!
Només desitjar-vos un bon nadal i feliç any nou! Que xaleu i disfruteu molt dels vostres fills i filles que són genials! Que jugueu, cuineu,anau a passetjar, els conteu contes que seran feliços compartint petits moments d'intimitat i complicitat!!!!!
Com ja sabeu me'n vaig una mica enfora però promet venir amb les piles carregades per disfrutar i treballar amb els vostres fills com ara i millor si puc!!!!

Una abraçada enorme i molts besos!!!

Ana

1 comentario:

  1. Gràcies per les fotos Ana! Estan xulissimes! Esperem que hagis tengut unes bones festes! Nosaltres ja som a Eivissa preparant-nos per tornar a la rutina.
    Feliç 2016 a tothom!

    ResponderEliminar