viernes, 18 de diciembre de 2015

Setmana del 14 al 18 de Desembre


Bona nit famílies!!!
El darrer cap de setmana abans de les vacances i de Nadal!
Desitjar-vos a tots els que heu marxat i als que quedeu aquí que passeu molt bones festes amb la familia i els millors desitjos!!!!

Recordeu que dilluns capvespre entregarem els informes dels boixos i boixes, tenim 5 minuts per a cada infant, és una mica just però demano paciència si ho ha una mica de retard. 
També dir-vos que dimarts podreu venir a l'escola a gaudir de la xocolatada i de la cantada de les nadales que farem!! Ho tenim tot apunt per cantar "La Llum del Fanalet" i espero que vos agradi!!

Dilluns vam gaudir de na Malaika i el seu teatre - taller on vam confeccionar un llibre dels desitjos, però són no de les coses materials sinó de les que no podem tocar i que ens fan tant feliços!  Ho vam fer parlant de la màgia i va ser entretingut!






Cada boix i boixa va fer un dibuix on plasmàven els seus desitjos!






Després na Lucia ens va explicar molt bé el seu viatge a Itàlia, tot el que va visitar, el que va menjar.... Enhorabona preciosa!







En tornar del pati vam fer la darrera feineta d'Axioma que ens quedava, es tractava d'observar dos pots (botes) de diferents tamanys i comprovar on hi caben més coses i ho vam experimentar amb botons...












i després va tocar fer la feineta individual on vam dibuixar botons...



Abans de marxar els alumnes majors ens van portar un ou de les gallines de l'escola i li va tocar a na Mireya!! Segur que sa seva mama li va fer una truita boníssima!!!!


Dimarts na Nayra va ser la maquinista i va passar llista molt bé!


Després na Eva va venir a fer suport a l'aula i vam aprofitar per pintar avions de paper i decorar-los amb molta purpurina per fer la decoració nadalenca de l'escola...


Mentre acabàvem de fer la feineta d'Axioma...





na Petra també ens va ajudar a pintar avions...


He preparat un material per treballar la lectoescriptura a partir dels noms dels boixos i boixes de la classe i els ha agradat molt i practiquen les lletres...





Dimecres va ser l'aniversari de n'Anaïs i vam celebrar-ho! Va acabar de decorar la seva corona i la seva mare ens va dur un pastís boníssim!! Per molts d'anys preciosa!!!!!






A darrera vam tenir una sorpresa!!!! els alumnes de sisè ens van venir a veure i ajudar-nos a fer la carta dels reis mags que dimarts entregarem al patge reial que ens visitarà a l'aula i ens portarà regals!!!!
Va ser molt polit veure la complicitat i connexió que hi ha entre ells i com es van ajudar, dibuixant, escrivint el que deien, decorant....












Dijous vam iniciar el projecte del Protagonista amb les capses de vida, i com a mode d'exemple vaig obrir la meva!!! Va ser molt polit i emotiu compartir amb tots els boixos i boixes la meva vida!!!




També ho vull compartir amb vosaltres i vos explicaré les coses que hi vaig posar dins:
- la bosseta de tela que me va fer la meva àvia per portar el berenar a l'escola quan era petita
- la malla de patinatge perquè quan era petita feia patinatge artístic
- una màscara de Venècia perquè quan estudiava la carrera vaig tenir l'oportunitat d'anar d'Erasmus a Itàlia a fer les pràctiques on vaig aprendre moltíssim a estimar la meva futura professió
- Moltes fotogràfies perquè no tenc roba ni objectes de quan era petita: hi ha fotos de quan era petitona menjat espinacs que m'agraden molt, amb una tarta en el meu aniversari, ballant sevillanes, fotos dels animals que tenim a casa: cavalls, ponis, cans (gossos), fotos de la meva família, de la casa de Menorca que els va encantar perquè hi ha una piscina amb un tobogan!!!  Fotos on particip a les festes de Menorca amb cavall, carreres de trot, jugant a bàsquet!!!!
Va ser molt divertit i els boixos i boixes estaven amb la boca oberta!!!!!
Molt emotiu!!!!!


No vos heu de preocupar per si teniu moltes coses o no, pels boixos tot és important i significatiu, com vos vaig dir a la circular si teniu fotos de familia, objectes de quan eren petits així veuran que ara no els hi va bé com sabates, roba.... mil coses que siguin importants per ells sobretot perquè la intenció tot i que vosaltres els acompanyeu és que ho expliquin ells mateixos!!!

Després de l'exposició els boixos i boixes van poder jugar i observar els elements de la capsa de vida, mireu que divertit!!!






En acabar aquesta tasca va ser el moment d'acabar de fer els fanalets amb els quals cantarem la cançó el dimarts, els vam omplir de paper de celofan i va ser molt divertit mirar amb ells i veure les coses de colors!!!







Després vam fer la coreografia amb els fanalets que cada dia assatjem...


Dijous va ser l'aniversari de n'Adrián va fer tres anyets!!!! Va decorar la seva corona!!! i vam penjar un pastís que tenia un cavall que tant li agraden!!!! i també va dur galetes vam ben berenar!!!! Tot boníssim!!!! Per molts d'anys guapo!!!!





El seu germà major en Raúl el va venir a veure i felicitar el va fer molt content!!!


Avui divendres els mestres d'educació infantil tenim una sorpresa pels boixos i boixes, una obra de teatre!!!!! Els boixos tenien les boques obertes de veure els mestres actuant!!! L'obra es titulava "El millor regal del món" i tractava de que el més important és tenir les persones que estimes en aquest cas un àvia!!!! Ha quedat genial i el més important és que ells ho han passat molt bé!!!!









Avui hem acabat la decoració nadalenca, els grups d'infantil hem fet l'arbre de Nadal i hem decorat capses de regals amb els avions ja que som la classe dels avions!!! Avui ho haureu pogut veure juntament amb el Betlem que tant polit ha quedat, dimarts ho podreu veure!!!



Per acabar vos deixo imatges de la setmana durant el joc per racons....


















Na Leire avui s'ha enduit en Bru i el llibre viatger a casa!!! Avam dilluns que ens porta!! Tenim moltes ganes de veure que va fer  a les vacances al poble dels pares!!!!


Bon cap de setmana a tots!!!

Besos 

Ana

2 comentarios: