sábado, 27 de febrero de 2016

Setmana del 22 al 26 de Febrer 2.016

Bon dia a tothom!!! Des de Menorca vos faig aquesta entrada amb molt mal temps!!!! Esper que a Eivissa tingueu millor temps!!!

Dilluns en Raúl va exposar el Llibre Viatger on ens va contar el seu viatge a Madrid amb la seva família, ens va mostrar fotos al estadi del Real Madrid, al parc temàtic Warner i moltes coses més!!! Ho va explicar tot super bé!!! Enorabona Raúl!!!!!







Na Anaïs va ser la maquinista i va escriure el seu nom a la pissarra, va mirar quins boixos i boixes havien vingut a l'escola...


Després amb el suport de na Cati vam fer una feineta d'Axioma sobre tamanys i la vam fer en gran grup i va sortit molt bé!!! Es nota que cada dia creixem i feim les coses millor!!!!




Dilluns vaig tenir guàrdia a l'escola i vaig modificar el racó de la cuineta que tant els agrada! He incorporat material reciclat d'ús diari. Perquè els motiva molt, és una material molt obert que ofereix moltíssimes possibilitats i potencia la seva imaginació i creativitat! Els taps per exemple es converteixen en mil coses diferents: menjars, ungles, xuxes..... 



La porta que dona a la terrassa també la vaig decorar perquè no entri el sol quan fem ús de la pissarra digital i també hi he posat els monstres de colors que és el projecte que duim a terme aquest trimestre....


Dimarts en arribar el matí , els boixos i boixes els va encantar la nova cuineta i vam aprofitar els desdoblaments per jugar, però abans explicar el funcionament i com havia de quedar recollida en acabar de jugar que és molt important. una tasca que durarà molt de temps , deixar-la recollida tal com la han trobat abans de jugar-hi.....







Mentre anavem fent el projecte del Monstre de Colors, on estan sortint coses polides....



Amb el suport de na Petra, alguns boixos i boixes van anar amb ella a fer hort i continuar amb la sembra de llavors...









Dimarts va ser l'aniversari de na Megan i va decorar la seva corona, la vaig maquillar i a l'hora de l'esmorzar li vam cantar, bufar i menjar un pastís de poma molt bo!!! Per molts d'anys guapissíma!!





Després del pati vam obrir la primera capsa de vida, i va ser sa de na Keyra on la va acompanyar la seva mare na Elena.... ens van dur moltes coses que anaven explicant entre les dues i ho van fer molt bé!!! Enhorabona!!!

                                                





... fotos, peluixos, les primeres botes, un calendari amb seves fotos, el predictor, contes....




.... després els amics i amigues vam anar a mirar i jugar amb les coses que ha portat...





na Elena també es va quedar a jugar amb nosaltres fins hora de marxar a casa....


Dimecres matí, abans de marxar a piscina vam pintar la segona cançó de S'ÀVIA COREMA....


... i després cap a natació! vam ser poquets però hi vam poder anar!!! Ho vam passar molt bé!!!




Després del pati i la relaxació vam obrir la segona capsa de vida i li va tocar a na Alejandra!!!! La va acompanyar la seva mare na Sandra i ens van explicar molt bé totes les coses que ens van dur!!!! Enhorabona!



.... fotos, felicitacions, primer vestit, peluixos, música, ecografia....








... na Cati també va poder disfrutar de la seva capsa de vida....



En acabar na Sandra es va quedar a jugar amb nosaltres....


Mentre jugàven per racons vam fer una feineta d'Axioma de nombres i la van fer molt bé!





Abans de marxar na Nayra que havia estat la maquinista va ser l'encarregada de llevar un peu a s'àvia corema. Primer vam veure el video, vam cantar.... ja li falten 3 peus!!!!



Dijous matí els boixos i boixes de la classe dels avions van trobar un altre canvi. A la paret hem posat uns panells amb les lletres que comencen tots els noms dels boixos de la classe i esl va agradar moltíssim!!! És una manera de relacionar-se amb les lletres, un estímul fixe dins l'aula i pròxim perquè són ells els protagonistes...


Després de fer el ritual del bon dia, vam aprofitar per fer una feineta del nom atès que estaven molt motivats després de veure els panells!!!



Després del pati vam obrir la darrera capsa de vida de la setmana i va ser sa de n'Ari!!! El va acompanyar la seva mare na Sandra. Ens vam sorprendre i riure molt perquè vam conèixer un altre "Ari" molt divertit ens va fer riure molt!!! Ho van explicar molt bé i van ser molt originals!!!!




.... joguines, ossets, fotografies, contes, roba....




... n'Ari no va dur una capsa si no una cubu de la vida!!! On el rentava la seva mare quan era petit i que ara empren d'engronxador!!!!







Na Sandra es va quedar a jugar amb nosaltres i tantes coses vam fer que se me va passar l'hora i ens va tocar córrer al final!!!!



... mentre jugàven els boixos i boixes feien una feineta de les formes geomètriques que treballem....




Divendres matí n 'Ari va ser el maquinista i va mirar qui havia vingut i qui no, va escriure el nom a la pissarra....


... mentre els boixos i boixes feien TIC (informàtica) amb Eva la resta vam aprofitar per escriure el nostre nom amb ditadetes de pintura lila un color fred de l'hivern...








.... mentre berenàvem vam rebre una sorpresa!!! Va venir el rei Carnestoltes a donar-nos un premi per la disfressa de Carnaval!!! i ens van donar a la millor coreografia!!!!
Quina alegria!!!!



Després del pati mentre jugàvem per racons vam continuar amb el projecte del Monstre de Colors...



Com que divendres el maquinista va ser Ari, es va endur en Bru a  casa a passar el pont!!!! Dimecres veurem quin viatge ens conten!!!


Per acabar aquí vos deixo algunes imatges de moments de joc de la setmana....






Moltíssimes gràcies per tot famílies!!!!
Ja duim moltes visites al blog i esper que siguin moltes més d'aquí a final de curs!!!!!
A gaudir d'aquests dies de festa amb els vostres menuts i ens veim dimecres!!!!

Besitos

Ana

2 comentarios: