viernes, 12 de febrero de 2016

SETMANA DEL 8 AL 11 DE FEBRER 2.016

Bon dia des de la roqueta del vent!!!
Aprofito per recordar-vos que dijous vam repartir una circular per convocar-vos a una reunió amb les famílies el proper dimecres 17 de febrer a les 8h del matí a la nostra aula.  Vos esper a tots!

Dilluns vam celebrar en Carnelstortes! i ens havia dit el rei que haviem de portar un capell i un mocador elegant!! Aquí teniu la prova de que tots vam venir molt elegants a l'escola!





Després vam iniciar una feineta d'Axioma on vam identificar diferents animals, on vivien, i sobretot ens vam fixar amb les potes o cames que tenen per contar-les, algun boix també es va animar a imitar-lo!





Després del pati vam fer la feineta individualment...





En Yassin ens va dur el Llibre viatger i ens va explicar molt bé el seu viatge al Marroc, ens va presentar a la seva familia i la seva cosina, també va nedar a una piscina que li agrada molt, i una ceremonia que per a ells és molt important i ens van mostrar les vestimentes...






Les imatges del Carnaval la teniu a l'entrada anterior al blog, una específica amb moltes fotos per veure!

Dimecres al matí abans d'anar a la piscina vam fer una feineta del nombre 1, atès que aquesta setmana les fitxes d'Axioma van més relacionades amb els nombres així anàvem reforçant i recordant els nombres que treballem aquest curs....



Aquesta setmana hem estat pocs boixos i boixes ja que molts estan malalts o de viatge. Així i tot hi vam anar a gaudir de l'activitat! Moltes gràcies mamis per ajudar-nos!!






Després del pati vam obrir una capsa de vida, va tocar sa de na Nayra i la va acompanyar la seva mami n'Ester!! Van dur moltíssimes coses!!!!!! Roba, fotos, jugerois, cepillos de cabells....... ho van explicar molt bé!! Enhorabona!!!!!











En acabar na Ester es va quedar a jugar amb nosaltres...


Mentre jugàvem per racons anavem fent una altra feina d'Axioma on es treballaven els conceptes gruixut i prim...





Dijous en Dídac va ser el maquinista i va escriure el seu nom a la pissarra...


Amb el suport de na Cati vam poder començar a jugar amb material manipulatiu d'Axioma per treballar la motricitat fina i els nombres - quantitat. Es tracta d'agafar unes boles amb unes pinces de fusta, aquest gest de la pinça va molt bé per ajudar-los agafar bé els llapissos... apart de calcular quantes boles han d'agafar per fer: 1,2,3... Els va encantar aquest nou joc!






Mentre els boixos van anar passant per la taula a fer la feineta individual relacionada...


Després de fer psico i anar al pati vam obrir una segona capsa de vida aquesta setmana.... i va ser el torn de na Cloe!!!! Ens va acompanyar la seva mare na Bea i ens van explicar molt bé tot el que ens portàven: vestits, sabates, contes, fotografies, juguerois, na Minnie Mouse.... Ho vau explicar molt bé!!! Enhorabona!!!!














na Bea també es va quedar a jugar una estona amb nosaltres...


Aquí vos deix algunes imatges de la setmana...





En Dídac dijous es va endur el llibre viatger!!! Avam que ens mostra dilluns!!!!


Dijous també vos vaig tornar els calcetins de psicomotricitat perquè renteu, important que dijous els torneu amb el nom posat perquè sinó els podem perdre més facilment!
Disfruau del pont!!!
Besitos i fins dilluns!

Ana

No hay comentarios:

Publicar un comentario