viernes, 11 de marzo de 2016

SETMANA DEL 7 AL 11 DE MARÇ

Bona nit famílies!!
Aquesta setmana ha estat ben plena d'activitats diverses!!!
Recordar-vos que avui vos he entregat una circular per una activitat que ens farà na Malaika el proper dilluns 21 de març. Només heu de pagar-la els que vingueu a l'activitat, així que a partir de dilluns podeu començar a dur els 2,50 euros per anar preparant! Moltes gràcies!

Dilluns na Keyra ens va dur el Llibre viatger i en Bru, ens van explicar el seu viatge a Alemanya durant les vacances de Nadal, ens va presentar als seus cosins i àvia, mercat i diferents llocs del país... i teniem una sorpresa molt divertida que va encantar als boixos ....apretar el nas i feia renou!!!! Enhorabona Keyra ho vas fer molt bé!!








Després aprofitant el suport de na Cati vam fer una feina d'Axioma on treballàvem la figura geomètrica: el triangle. I ella ens va dur un triangle musical que vam poder observar i tocar...




En gran grup després de fer la conversa vam fer la feineta...




Dilluns va tornar en Neymar de viatge!!! Benvingut de nou!!!


Després del pati, vam rebre la visita de na Guada mestra de 4 anys A acompanyada de dos alumnes Aaron i Adriel, que venien a cercar un tresor, ja que estaven resolvent un enimga i els va portar a la classe dels avions! 


Dilluns vam obrir una capsa de vida.... va tocar a la recent arribada Mïa i la seva mare Noëlie!!! Ens van portar moltes coses de quan era petita: fotos, vestits,dudus,  joguines... Li encanten les princeses i es va posar un vestit, corona, bareta màgica....














Na Noëlie es va quedar a jugar amb nosaltres després i ens ho vam passar molt bé, apart que ens va servir per coneixer-nos una mica més!! Ho vau fer molt bé!! Enhorabona a les dues!!!


... mentre jugàvem per racons vam anar acabant el projecte del Monstre de Colors!! Ja està preparat per emportar-lo a casa el 21!!! Segur que vos agradarà!!!!



Dimarts matí aprofitant el desdoblament vam anar acabant les portades de l'àlbum de les feinetes que també vos emportareu a casa el dia 21! Han quedat molt polides i florides coincidint amb l'inici de la primavera!!! Vam pintar amb pinzell i taps de suro que ens va dur n'Adrián! Gràcies Noelia per col·laborar!



... a segona hora, com que plovia no vam poder fer hort amb na Petra i vam aprofitar per fer portades...





Dimarts era un dia molt especial per n'Alejandro! Va fer 4 anys i ho vam celebrar!!!! Va pintar la seva corona, vam cantar i bufar la vela!! Per molts d'anys guapo!!!!







Després del pati vam continuar amb les portades....










Dimarts com que no vam poder sortir al pati, vam fer sessió de cinema a la classe i vam veure Tadeo Jones...


Dimecres n 'Evan va ser el maquinista i va fer el ritual....


Aquesta setmana i la propera estem aprenent unes cançons dels colors que els hi han agradat molt!!




Dimecres vam anar a natació molts de boixos de nou!! Recordar-vos que el proper dimecres 16 serà jornada de portes obertes i podrem entrar a veure com neden els boixos!!!





Abans de sortir al pati n'Evan, com a maquinista va ser l'encarregat de llevar un peu a s'Àvia Corema!! Ja només en queden dos!!!



Després del pati vam obrir la segona capsa de vida i va ser el torn de n'Evan i na Katie!!!! Ens van dur moltes coses de quan era petit n'Evan!!!: fotos, la vela del seu primer aniversari, joguines,ecografies, sabates, manualitats de l'escoleta..... i també una sorpresa molt bona!!! Ho vau fer molt bé!!! Enhorabona als dos!!!












.... el cuiner Evan i la seva mare Katie, ens havíen preparat unes galetes i palomites boníssimes!!!!! mil gràcies parella!!!









Després de l'exposició de la capsa de vida, na Katie es va quedar a la classe i ens va ajudar a fer una activitat de motricitat fina on havíem de puntxar!! I ho han fet molt bé!!!





Dijous matí, amb el suport de na Cati vam aprofitar per fer la darrera activitat d'Axioma que també era puntxar i treballar la forma geomètrica del cercle i colors a partir d'un autor...



A darrera hora del matí vam obrir la darrera capsa de vida! Va ser el torn de na Lucia i la seva mare n'Andrea!! Va ser una capsa molt especial i emotiva! Ens ho vam passar molt bé i van explicar les coses molt bé! Enhorabona guapes!!




... ens van dur peluixos de quan era petita, una capsa molt ben decorada, el vestit del bateig de na Lucia on també vam poder un video, una foto, roba....














Avui divendres hem aprofitat el desdoblament de TIC (informàtica) per fer una activitat del nombre 3...l'han feta molt bé! Ja veureu l'evolució de les activitats!! Tornen grossos els avions!!



Després hem fet una activitat manipulativa, de motricitat fina amb el nombre 1, on hem començat aprendre a cosir, sense agülla!!! Però que ajuda molt a la motricitat i que és molt divertida! També vos la emportareu a casa el 21 perquè puguin practicar i jugar amb vosaltres!








Avui en Neymar ha estat el maquinista i s'ha enduit en Bru a casa! Veurem dilluns que ens expliquen en el llibre viatger!!


Per acabar vos deixo diferents moments de joc per racons....










... en petit grup vam organitzar un bingo on els hi anava cantant els nombres i ells havíen d'agafar amb les pinces el nombre de bolles indicat! Ho vam passar molt bé!








... hi ha boixes que fan de mestres.... ha estat molt diverit veure-ho!!



Bonu! Això és tot!!! Esper que vos agradi!!!
Mil gràcies per tot a les famílies!!!! Ahir me vaig sentir genial amb la vostra companyia i que me deixessiu compartir amb vosaltres aquests moments!!

Besos

Ana

2 comentarios: