viernes, 15 de abril de 2016

Setmana del 11 al 15 d'Abril 2016

Bona nit a tothom!!!
Com estan els vostres fills i filles???Suposo que cansadets perquè ha estat un dia intens!!
Com que hi ha moltíssimes fotos de l'excursió d'avui faré dues entrades: una de resum de la setmana i una altra específica de l'excursió.
Les imatges tarden molt en carregar-se i entre aquesta nit i demà matí tindreu també l'entrada d'avui.

Dilluns n'Alejandra va ser la maquinista i va escriure molt bé el seu nom a la pissarra!


En Guillermo s'havia enduit en Bru a casa i ens va explicar el seu viatge a Almeria i Jaén, on ens va presentar a la seva família i llocs que va visitar i ho va fer molt bé!! Enorabona xato!!!!







Després vam iniciar les activitats d'Axioma que encara no havíem fet aquest tercer trimestre! Havíen de parlar i  relacionar els diferents elements: animals, mamífers, alimientació.... ho van saber fer genial. Després de fer-ho en gran grup ho vam fer individualment!






Dilluns ens va tocar fer la lletra E de n'Evan! ja sabem la dinàmica d'aquesta feineta i surt molt bé!!!




En tornar del pati, ens vam relaxar i vam iniciar les activitats de Sant Jordi i vam fer punts de llibres, estampants escarxofes! Va ser molt divertit!Aquesta setmana veureu el resultat!





















Dimarts aprofitant el desdoblament del taller de llenguatge vam fer la segona feineta d'Axioma on havíem de comptar parts de la cara i ho vam fer molt bé!




Amb el suport de na Petra vam acabar de dibuixar les roses del punt de llibre que han quedat molt originals!





En tornar del pati i mentre fèiem la feineta de la lletra G de'n Guillermo ens van venir a visitar els alumnes de sisè que ens trobàven a faltar! Vam jugar junts, fer la feineta i vam representar plegats la llegenda de Sant Jordi!!! Vma riure molt!!











Dimecres amb un sol.... dia de piscina!!!!! Ho vam passar molt bé! Els monitors ens van recomenar que practiquessin a posar-se les xancles!!!!






.... i durant el pati.... vam rebre una sorpresa!!! Ens va venir a veure en Marc!!! Fèia molt de temps que no el veiem perquè estava de viatge a Colombia amb la seva mare. Es va venir a despedir perquè el mateix dimecres van marxar a Mallorca a viure!!!! Et trobarem a faltar xato!!!!



Després del pati vam jugar, manipular amb el nombre 2!




Després vam fer una feineta de reconèixer el nostre nom entre diferents... i sabeu què??? TOTS el van reconèixer!! Quina felicitat!!!! La feina té la seva recompensa!!!!



Dijous n 'Alejandro va ser el maquinista i va fer tot el ritual molt bé!


Amb el suport de na Cati vam pintar una mandala de Sant Jordi molt polida!!! Va ser molt divertit els va encantar pintar els personatges de la llegenda!  I han quedat molt polides!



Després vam aprofitar per començar a fer les Roses de Sant Jordi que la setmana que vé, vos regalaran els vostres fills!!!!
















Mentre pintàvem les roses, na Petra ens va venir a cercar en petit grup per anar al hort i sembrar planters!!! Va ser molt polit i vam sembrar lletuges! Ho van passar genial!!!!!













Aquí vos deixo diferents moments de joc de la setmana:









Na Maia avui ha estat la maquinista i s'ha emportat el Bru a casa, estava feliç!!!!!! Avam dilluns que ens porten!!!


Vaig a fer la segona entrada!!!
Besitos
Ana

2 comentarios:

  1. Gracias Ana, mi hijo como siempre , con la lengua fuera " maxima concentración "
    Bon nit

    ResponderEliminar
  2. Bon dia Katie! la verdad que es fácil saber cuando esta concentrado Evan!!! jajaja besitos!!!

    ResponderEliminar