viernes, 29 de abril de 2016

Setmana del 25 al 29 d' Abril 2016

Bon dia families!!!
Ja des de la roqueta vos actualitzo el blog!!

Un parell d'informacions abans:
El proper divendres 6 de maig anirem com sabeu a la Granja de Santa Gertrudis recordau portar les autoritzacions i 5 euros per l'autobús.
Si tot va bé tenim dues sortides més i vos avanço informació:
- Divendres 13 maig visita a Ca'n Musson on veurem totes les tasques d'una granja, tots els animals que tenen...
- Divendres 20 de maig anirem a veure una obra de teatre al Teatre Espanya (Santa Eulària) 
- Recordau que le proper dimecres 4  tampoc hi haurà piscina per les jornades esportives del poble. El proper 11 de maig sique tindrem piscina, que els boixos ho estan desitjant!!!

Com veureu són tres setmanes seguides, per disponibilitat dels llocs i per poder estar jo present ho farem així!

La pròxima setmana vos passaré la circular de Ca'n Musson

Dilluns na Mïa ens va tornar el Llibre viatger i ens va explicar el seu viatge a Uruguay d'on és el seu pare, ens va presentar la familia, un dia a la platja ... ho va explicar molt bé!! Enhorabona Mïa!!!!! 
Després vam iniciar una feina d'Axioma on vam observar quatre imatges diferents i les vam comentar, gràcies aquesta activitat vam treballar: nit, dia, sol, lluna, camp... Primer ho vam fer en gran grup i després individualment...


En tornar del pati, vam fer el recompte de les votacions del nostre Conte Misteriós que vampreparar per el dia de Sant Jordi!
Vam tenir més de cent respostes!!!! Un per un vam obrir tots els papers i vam mirar les solucions escrites... quasi totes correctes manco quatre!!!
Mirau quina diferència dels resultats correctes als que no...


Com havia promés als boixos els vaig explicar un conte on el Drac és bó! Perquè no tots els dracs són dolents!!!
El conte es diu " El drac Basili" el seu autor és en Ponç Pons de Menorca i és molt polit. Aquestes imatges són el material que he creat per contar el conte 


...mirau que atents escoltàvem el conte...


...després vam fer la nostra titella del Drac Basili... que el dimarts ens vam endur a casa...
Dimarts aprofitant el desdoblament de taller de llenguatge vam fer una feineta relacionada amb trens, on havíem de comptar quants vagons hi havia, també vam tenir conversa de qui havia anat amb tren.....Quan vam acabar la feineta jugàvem al racó tranquil de repassar nombres, formes geomètriques i noms propis........ en tornar el segon grup vam fer el mateix...... en tornar del pati i relaxar-nos vam continuar amb el nostre abecedari, ja queden pocs dies per acabar-lo!!!! i ho fan super bé!!!

Dimecres en Yassin va ser el maquinista i ho va fer molt bé!!


Com cada dimecres feim cançoner i vam aprendre una cançoneta nova...
Com que dimecres no vam anar a piscina vam preparar activitats divertides i mirau mirau!!! amb qué vam pintar!!!! ni pinzells ni mans ni dirs!! vam pintar amb rollus de paper higiènic!! i va ser molt divertit!!!!


En tornar del pati  i relaxar-nos vam treballar la esfera, vam observar-es, tocar-les i  vam dir quines coses tenen forma d'esfera.... després la vam estampar a la feineta d'Axioma amb globus!!! Va ser divertit pintar amb globus!!
....fins i tot en Dídac que té por als globus va ser capaç d'agafar-los i pintar amb ells! És tot un campió!!!! Enhorabona petit!!!


Dijous matí vam aprofitar per fer el joc del monstre de colors.. Com me sento avui??? cada dia surten coses polides!!!


Amb l'abecedari que esteim fent aprenem a escriure els noms dels nostres amics i amigues però avui hem fet una feineta del nostre nom, sembla mentida el que estan avançant!!!! Ja l'escriuen molt bé!!!
En acabar vam jugar per racons i vam introduïr un racó nou baix la meva supervisió, hem començat a retalar i practicar per saber emprar les tissores!!!

Divendres matí mentre la mitat del grup feia TIC  la resta vam fer una cosa molt divertida!!!
Vam fer dibuixos secrets i màgics!!!!
Vma pintar damunt cartolina blanca amb ceres blanques i clar! no es veu res!!!! Era molt graciós!!!!... però SORPRESA!!!! En acabar amb ceres vam pintar amb aquarel.les damunt anava sortint el dibuix prèviament fet amb les ceres!!! Vam fer màgia!!!!


Ahir vam celebrar el cumple de'n Neymar!!!!
A primera hora va decorar la seva corona!


...després li vam pintar la cara!!! 


...vam cantar, bufar i menjar un pastís de xocolata que estava boníssim!!!! per molts d'anys guapo!!!!!Que disfrutis del teu dia avui!!Aquí vos deixo diferents moments de joc per racons de la setmana....

Ahir na Cloe va ser la maquinista i es va endur en Bru i el Llibre viatger a casa!!!! Va marxar molt contenta!!!! Avam dilluns que ens explica!!!


Molt bon pont a tothom!!
Ens veim dimarts!!

Molts besos

Ana

2 comentarios: