viernes, 6 de mayo de 2016

SETMANA DEL 3 AL 6 DE MAIG 2016

Bona nit a tothom!
Aquesta setmana faré dues entrades al blog; una amb el resum setmanal i una altra només dedicada a l'excursió de la Granja de Santa Gertrudis, atès que tenim moltíssimes fotos!!!
Ara posaré a carregar-les però fins demà no estaran llestes!

Aquesta setmana ha estat curteta entre que dilluns vam agafar pont i avui excursió.
Vam aprofitar la primera hora de desdoblament per fer una feineta d'Axioma on vam mirar diferents espais d'una casa i del nostre entorn més proper que teníen uns objectes que no els tocava....
Primer ho vam fer en gran grup i posteriorment individualment....










Quan acabàvem aquesta feinta vam fer racons de motricitat fina... botons, pinces i anelles...







Amb el suport de na Petra van sortir a la terrassa aprofitant que feia bon temps per jugar amb les anelles, quasi tots els boixos i boixes les van emprar per fer joc simbòlic....



Diumenge dia 1 en Yassin va fer els anys i ho vam celebrar dimarts amb un pastís de xocolata que ens va fer la seva mare na Sara! Estava boníssim!!! Per molts d'anys xato!








Després del pati quan tot el grup estava junt vam aprofitar perquè na Cloe ens expliqués el seu Llibre Viatger: ens va explicar molt bé la visita al circ de gel i una excursió amb la seva familia a Es Vedrà! Ho va explicar super bé!!! Enhorabona Cloe!!!!







En acabar vam fer una altra lletra del nostre abecedari... va tocar la T de na Thiara....



Dimarts vam estrenar un joc nou: SOPA DE LLETRES, on hem de cercar les lletres del nostre nom i dels nostre amics, els ha agradat  moltíssim i ja saben jugar molt bé!













Abans de marxar vam fer el sorteig per a les famílies que ens han acompanyat avui a l'excursió... les mans innocents van ser na Megan i na Mïa




Dimecres no vam anar a piscina, per fi la darrera setmana sense i vam aprofitar per fer la segona feineta d'Axioma, on havíem de representar una torre de construccions a partir d'uns papers ... va sortir genial!







Després del pati vam presentar un nou amic!!! El nombre 4!!! En aquest curs l'objectiu és saber els nombres 1,2 i 3, però  molts dels boixos i boixes ja tenen 4 anys i apart que no està de més aprendre més així que avançarem amb els nombres perquè tothom estigui motivat... 




Dijous mati en acabar el ritual del bon dia, vam fer la feineta de la Figura Humana, quin canvi que han fet!!! Amb la lectoescriptura del seu nom i amb el dibuix on es representen! Tenim uns artistes!!!
En Dídac va ser el model en aquesta ocasió...








Aquí vos deixo diferents imatges de joc per racons ....

























Avui sa maquinista ha estat na Maria i s'ha enduit en Bru a casa! Dilluns ens contarà algun viatge!!!!!


Això és tot famílies, quan es carregin les imatges de l'excursió faré la segona entrada!
Recordar-vos que el proper dimecres ja tindrem piscina!! i el divendres anem d'excursió a Ca'n Musson, m'heu de portar els sous per a l'autobús i l'autorització firmada! A principi de la setmana farem el sorteig de les famílies que ens acompanyaran!!

Bon cap de Setmana

Besitos

Ana

No hay comentarios:

Publicar un comentario