viernes, 17 de junio de 2016

Dilluns 13, dimarts 14 i dimecres 15 de Juny de 2.016


Bones tardes a tothom!
Aquesta és la darrera setmana que tenim sencera! Ja s'acaba el curs!!!
Com que hem fet activitats diferents i tenim moltíssimes fotos, faré diferents entrades: en primer lloc, aquesta dels tres primers dies de la setmana, després una de la sortida a Cala Pada de dijous i per acabar una de divendres de la ginkana - tallers que hem fet avui.
D'aquesta manera no vos perdeu cap foto!!!

Avui els boixos i boixes s'han embrutat molt! ERls hi hem demanat si volien quedar-se bruts perquè els vegessiu a casa, així que ells han decidit com han volgut tornar a casa! Esper que no vos molesti i disculpau! Vos hem tornat el baby per rentar i guardar! Ja no el necessitam més a l'escola! i els calcetins de psicomotricitat que vos vaig enviar la setmana passada també es poden quedar a casa fins l'any que ve!!!

Pensau que dilluns farem jocs d'aigua, així que han de portar el que diu la circular el banyador posat i la crema i muda de recanvi!!!

Gràcies!!!

Dilluns na Mïa va ser la maquinista i va fer el ritual!


Després vam aprofitar per fer la portada dels àlbums per les feinetes que vos entregarem el proper dimarts!!! Na Cati ens va venir ajudar com cada dilluns a primera hora...

















Després del pati vam continuar amb les portades que hem fet diferents fases, amb el suport de na Natalia!






















Dimarts na Nayra va ser la maquinista i va fer el ritual del bon dia....


En acabar el ritual vam continuar amb les portades, amb les que hem treballat diferents tècniques manuals i plàstiques...












Dimarts era l'aniversari de na Nayra!!! i ho vam celebrar!! va ser el darrer! ja els hem celebrat tots!!!
Va decorar la seva corona....


... la vam pintar...



la seva mare na Ester ens va preparar un pastís molt bó amb lacasitos!!! vam cantar i bufar les veles!!! Per molts d'anys polida!!!!!





En tornar del pati vam fer una activitat plàstica. Hem fet un quadre per endur-me a Menorca! Perquè vull tenir un record dels meus avions i que posaré la menjador de casa meva...
per fer-lo vam emprar diferents tècniques amb els colors primaris..... estampació de paper de bimbolles d'embalar  .... en aquest quadre han participat tots els boixos i boixes de la classe amb les diferents tècniques...












En acabar la primera tècnica del quadre vam passar a fer una activitat plàstica que havia quedat pendent dels dies que vaig estar de baixa, vam pintar bufant una canyeta!!! Va ser molt divertit!! si bufàvem molt sortien palmeretes!!!












En acabar aquesta activitat vam rebre una super sorpresa!!! Els nostres padrins de sisè A ens van venir a visitar!!! Però no només va ser la seva companyia que ens van regalar.... ens havíen preparat un regalet personalitzat a cada un de nosaltres de ceràmica!!!!! vam jugar plegats i ens ho vam passar genial!!!!























... abans de marxar vam fer foto de grup pel record!!!!


Dimecres n'Anaïs va ser la maquinista i vam fer el ritual.... en acabar-lo vam experimentar amb un full d'Axioma que té diferents textures, el tindreu a l'àlbum i podreu jugar-hi...


.... i després.... darrer dia de natació! i jornada de portes obertes!!! 
Va ser molt polit poder entrar a veure com els vostres fills i filles nedàven i vam xalar moltíssim!!!!























... van venir molts familiars a veure'ls nedar!!!




.... a la psicina petita jugant amb pilotes....





... en acabar ens vam eixugar i ens van fer entrega dels diplomes i medalles!!! quina il·Lusió i nervis teniem!!!! ENHORABONA PEIXETS!!!!Els monitors me van dir que estaven molt contents d'aquest grup perquè han evolucionat i millorat moltíssim!!!
Vos anim que el proper any continueu així i si es pot portar-los més a natació cada dimecres i notareu més canvi encara!!!!






















... en tornar a l'escola vam fer entrega dels diplomes i medalles als boixos i boixes que no van venir a nedar...






Mil gràcies families per col·laborar i estar tan implicats amb l'activitat de natació! Sense vosaltres no hauria estat possible!!! Sempre heu vingut més o menys ajudar-me i això és d'agraïr!!! Mil gràciessss!!!!!

En tornar del pati vam fer la segona fase del quadre... i vam pintar amb els peus, ja que pintàvem el quadre vam aprofitar per estampar un full per nosaltres i que avui a darrera hora han decorat amb na Natalia... mireu quines cares!! vam riure moltíssim!!!!

























En acabar la fase d'estampar peus.... vam estampar gots de plàstic amb pintura blanca....






.... i aquest ha estat el resultat!! ja el tenim acabat!!! i el dia 30 anirà amb el cotxe cap a Menorca!!!! Mirau que polit!!!!! i original!!!!! esper que vos agradi!!!! 


Això ha estat tot el que hem fet aquests tres dies!!!
Ara me poso a carregar les fotos per les altres entrades!!!

Besitos 
Ana!

5 comentarios:

  1. Gracias Lidia!! ya me has hecho llorar esta noche junto con Noëlle!! que malas sois!!!! jajajaaj mil gracias me encanta que os haya gustado! El cuadro será un recuerdo de por vida!!! tiene un valor incalculable!

    ResponderEliminar
  2. Qué bonito Ana, te vamos a echar mucho de menos, Katie 💗

    ResponderEliminar
  3. Acabo de hacer un Vídeo con TODAS las fotos de Evan ( las guardo cada semana) que has publicado durante todo el curso, 😢😢😢

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Yo también os echare muchísimo de menos! Que buena idea lo del vídeo con las fotos!!se debe ver un cambio en él enorme!!! ya me lo enseñaras!!! besitos guapa!

      Eliminar