miércoles, 22 de junio de 2016

DIMARTS.... FESTA D'INFANTIL!!!!


Bona nit a tothom de nou!!!
Aquí vos deixo l'entrada del dimarts...
com vos he dit, tarden molt en carregar les imatges així que per avui no podré fer l'entrada del dia d'avui i la faré demà!

Dimarts na Keyra va ser la maquinista i va fer el ritual molt bé!


... en acabar vam explicar un conte nou molt divertit!! "LA TALPETA QUE VOLIA SABER QUI LI HAVIA FET ALLÒ AL CAP" . és una talpa que surt del seu forat i li fan una "caca" al cap i va demanant a tots els animals si es seva.... fins que troba a les mosques que són expertes i l'ajuden!!! és molt divertit! i el millor de tot que els va encantar i vam riure moltíssim!!!


Mentre estàvem a la classe na Natalia i na Eva ens van preparar la festeta al pati.... mireu quina bona pinta té tot!! Moltes gràcies a tots per col·laborar!!!


... vam anar al pati i vam esperar a que arribéssin els nostres companys...










.... a menjar!!!! vam menjar pa amb tomàtic i pavo i després tots els pastissos que vam voler!!!! mmmm què bó!!!





... en acabar vam jugar, ballar, cantar i alguns vam continuar menjant!!!!











mentre els boixos i boixes gaudien de la festa al pati les mestres vam entrar a les aules a preparar totes les feinetes per emportar-vos!
Esper de tot cor que vos hagui agradat la feina feta!!
Aquest trimestre hem fet moltes coses!!! hem après moltes lletres, nombres, hem anat a moltes excursions, hem pintat...... un munt d'aprenentatges com els que es donen entre els boixos i els que m'ensenyen a jo cada dia!!!!


Els boixos i boixes estaven molt contents i orgullosos d'emportar-se les feinetes... aquí vos deixo diferents portades, totes són diferents perquè ells han elegit els colors i les han decorat al seu gust!! Han quedat xulíssimes i originals!!!






Això és tot per avui!!!
Bona nit!!

Besos
Ana

2 comentarios: