viernes, 3 de junio de 2016

Setmana del 30 de maig al 3 de juny 2016

Bona nit a tothom!!!
Una setmana més a passat i ja qeuda molt poquet pel final de curs!!!!
Cpm sabeu aquesta setmana no he anat a escola per la baixa i els meus companys m'han fet arribar imatges de la setmana!!!
Dir-vos que dilluns ja me tindreu a l'escola que vos enyor moltíssim i tenc moltes ganes d'abraçar-vos!!!

Dilluns els boixos i boixes van estar amb na Eva després del ritual del bon dia n'Anaïs ens va explicar el seu llibre viatger on anava amb barco i fotos dels cavalls que tant li agraden dels seus tiets!!! Aquesta setmana m'ho haurà d'explicar a jo que m'ho he perdut!!! Na Eva me va dir que ho havia fet molt bé!! Enhorabona guapa!!!














Del dilluns no tenim més imatges perquè van dedicar el matí a grabar un lipdub a favor dels refugiats de Síria! Jo encara no l'he vist crec que s'estrena aquest cap de setmana i just tengui com accedir vos avisaré!

Com sabeu dimarts va arribar la meva substituta, na Natalia Vinent! Una gran amiga meva que per coses del destí va ser ella la elegida i vaig estar molt contenta! Va venir de Menorca amb moltes ganes de fer feina i d'estar amb els vostres fills i filles! Volia aprofitar per agraïr-li la feina feta durant aquests dies a l'escola!


Aquí teniu diferents moments de joc per racons del dimarts...







Durant l'estona de suport na Petra i na Natalia van aprofitar per fer diferents feinetes d'Axioma amb els boixos i boixes ...


A darrera hora del matí na Natalia els va explicar un conte "De què fa gust la lluna?" Na Natalia és una experta amb els contes!

Dimecres a primera hora van aprendre la cançó "EN JOAN PETIT" va tocar ....PISCINA!!avui tenim fotos dels boixos i boixes que no van nedar i van anar amb la mestra i les famílies que van ajudar a la piscina! Gràcies per la vostra col·laboració!!


Dijous n'Abraham va ser el maquinista perquè va ser el seu aniversari!!!! En va fer quatre!!! Per molts d'anys polit!!!! Va fer la seva corona i després van estar per la classe jugant per racons abans de marxar a psicomotricitat...








....mirau quin pastís més bó va dur n'Abraham!!!




Després van jugar per racons amb na Natalia...







Avui divendres els boixos i boixes han jugar per racons i han anat combinant per fer feinetes amb na Natalia!


Bueno families això és tot! 
Demanar-vos disculpes per si algun moment alguna cosa no ha anat bé, com sabeu han passat diferents mestres per l'aula fins que va arribar na Natàlia però hem estat tres mestres d'educació infantil de baixa, i l'escola fa el que pot amb el personal que té!!
Mil gràcies per la vostra comprensió!!
Dilluns ens veim!
Disfrutau del cap de setmana!

Besitos
Ana

2 comentarios: