viernes, 10 de junio de 2016

Setmana del 6 al 10 de Juny 2.016

Bona nit a tothom!
De nou per Eivissa amb moltes ganes de tornar a treballar!
Dir-vos que els boixos i boixes estan una mica alterats i és ben normal han viscut molts canvis de mestres, la calor i tot fa!Però segur que d'aquí a final de curs ens tornam a calmar!

Recordar-vos que el proper DIMECRES 15  és la jornada de PORTES OBERTES a la piscina, el darrer dia de natació on es fa entrega d'un detallet pels boixos i boixes apart de poder veure la sessió!

Dilluns na Maia va ser la maquinista i aquí teniu una imatge del moment mentre passava llista....


N'Abraham ens va dur el llibre viatger i en Bru! El darrer viatge que feia el nostre mussol estimat!!!
N'Abraham ens va explicar la seva visita a l'exposició dels dinosaures que van fer a Eivissa i que va anar en cotxe junt amb la seva familia!
Enhorabona Abraham!!!








En acabar amb el suport de na Cati vam aprofitar per acabar feinentes que havien quedat pendents de la setmana passada....





Després del pati, vam rebre una visita molt especial! Na Marta germana de na Mireya ens va venir a fer preguntes sobre l'escola.....Vam estar molt contents de rebre aquesta visita!!


... a continuació vam fer la darrera feineta de lectoescriptura del curs!!! era de relacionar les nostres fotos amb els noms escrits! ha estat tot un èxit!!






Dimarts va tornar en Raúl a escola! Com ja sabeu va tenir un accident a la classe però estava molt content i amb ganes de tornar! S'està recuperant molt bé! Benvingut petit!!!


Aprofitant el desdoblament de taller de llenguatge amb Eva vam fer una feineta d'Axioma de majors! i vam treballar molts nombres!! del 0 al 9!!!! els vam col·locar per ordre!!!





...en acabar aquesta feineta vam preparar una sorpresa per na Cati que tant ens ajduda i estima... però tssssss és una sorpresa!!!



A segona hora va venir na Petra a fer-nos el suport i vam aprofitar per iniciar les portades dels àlbums.... vam sortir a la terrassa a pintar amb esponges,,,













... en tornar del pati vam continuar avançant feinetes....



Dimecres na Cloe va ser la maquinista...


Com sabeu, na Natalia ha quedat a l'escola per fer la substitució de na Conxa i ens va ajudar abans de marxar a natació amb una feineta d'Axioma, la darrera de totes!! Molt divertida perquè és un mirall i vam dibuixar el reflexe!





...a nadar!!!!!!






Després del pati amb el suport de na Cati vam iniciar les portades per les feinetes que hem fet durant tot el curs de la figura humana....






Dijous matí teniem una sorpresa per na Cati!!!! Li vam donar els regalets que teníem per ella!!! Un àlbum molt polit amb fotos i dibuixos nostres i una capsa de bombons!!!! Li vam agraïr la seva ajuda i l'estima que ens té a tots!!! Mil gràcies per tot Cati!!!





En acabar aquest moment tant emotiu vam fer la darrera feineta de la figura humana, n'Evan era el model perquè va ser el maquinista dijous!







Dijous va ser un dia molt especial!! vam celebrar l'aniversari dels boixos i boixes que fan anys durant l'estiu i ho vam celebrar amb una festa!!! Gràcies a les mares per col·laborar amb la preparació! Ho vam passar genial!!!!

Aquí els teniu preparant les seves corones!!!






Mentre fèien psicomotricitat amb Eva vaig preparar les taules...


En tornar de psicomotricitat els vaig pintar les caretes!!!














...vam cantar, bufar i menjar moltes coses: cupcakes de na Katie! Pastís de xocolata de na Monica, palomites sucs i glibus que ens van portar na Monika, Nieves i Sandra!!!! GRÀCIES!!!!





,,,MIRAU QUINA FESTA VAM FER!!!




En tornar del pati vam continuar amb les portades de la figura humana....







Avui divendres hem continuat amb les portades dels àlbums!! Estan quedant molt divertides i colorides!!!






Per acabar vos deixo imatges de la setmana mentre feim joc per racons....






















Això és tot families! Esper que vos hagi agradat l'entrada!
Vos volia avançar que el proper dijous anirem d'excursió a la platja de Cala Pada amb barca! Si tot va bé dilluns vos donarem la circular!!!
Ara ja queden molt poquets dies hem d'acabar d'aclarir les feinetes i disfrutar dels darrers dies d'escola junts!!!

Molt bon cap de setmana!
Ens veim dilluns!
Besos 
Ana

5 comentarios: