domingo, 7 de febrero de 2016

SETMANA DEL 1 AL 5 DE FEBRER 2016

Bones tardes a tots!! 
Me sap greu el retràs de la entrada al blog però no he pogut abans!!!
Recordar-vos que dilluns hem de portar un capell,gorro i un mocador elegant per celebrar el Carnaval!! Això ens va dir el Rei Carnestoltes!!


El passat dilluns n 'Adrián ens va dur el Llibre Viatger on ens va mostrar el viatge que va fer amb la seva família al poble, ens va presentar als seus cosins, el billet i barco amb el que va viatjar i ho va fer molt bé!! Enhorabona guapo!!!







Després vam començar amb Axioma a treballar la forma geomètrica quadrada i els colors, vam identificar-les entre tots i vam descobrir que volien dir diferents senyals o per a què servien diferents objectes....




Diumenge havia estat l'aniversari de'n Julian i dilluns el vam celebrar a l'escola, va decorar la seva corona i després vam cantar i menjar un pastís de Mickey Mouse molt bo!





Després del pati vam explicar el conte de Anna Llenas "El monstre de colors" un conte molt polit i divertit per treballar colors, no tenir por als monstres i especialment les emocions...la intenció és treballar-lo més a consciència aquest segon trimestre! Ja veureu quines coses més polides farem! 


Després vam jugar per racons i vam fer individualment la feineta d'Axioma...


En Marc dimecres va marxar de viatge i estarà fora dos mesos a Colombia amb la seva familia...et trobarem a faltar guapo!




Dimarts na Lucia va ser sa maquinista i va fer el bon dia molt bé, va mirar quins boixos i boixes van venir i va escriure el seu nom a la pissarra totasola no fa falta que li escrigui!


                                      

 A partir d'ara, els dimarts que tinguem el suport de na Petra aprofitarem per fer desdoblament i fer HORT!!! Dimarts un petit grup van fer la primera sessió i van sembrar llavors de mongetes o lletuges!!! Avam si creixen!!! Creiem que serà una activitat molt enriquidora per a tots!!!





Mentre els boixos i boixes que van quedar a l'aula vam aprofitar per fer una feineta d'Axioma on vam treballar la forma quadrada relacionada amb la del dia anterior...




Després del pati vam obrir una capsa de vida! En aquest cas va tocar sa capsa de n'Anaïs!!!! i la va acompanyar sa seva mare n`Alexandra!! ens van portar moltes coses de quan era petita!!!! i ho van explicar molt bé!! Enhorabona guapes!!!



...el primer mòbil de n'Anaïs...


.... un gorro que ja no li va bé perquè ha crescut molt!


... una manta rosa de quan era petita...


Després vam anar passant els companys i companyes a veure i jugar les coses...





... n´Alexandra va quedar a jugar amb nosaltres una estona...


Dimecres vam anar a natació!!!!!IUPIIIIIII!!!!! Quins peixets més guapos i grossos tenim!!!






Després del pati va venir sa mama de'n Neymar a obrir la seva capsa de vida, ella es diu Ana!!! I ens explicar moltes coses!!!! Els animals  que tenen a casa, que estan en obres perquè li fan una habitació nova a en Neymar...


..en Bubu el seu primer peluix que li va regalar la seva tieta que vivia a Londres...


....ecografies...






A en Neymar li agrada molt na Minnie Mouse!!! i ens la va dur, l'ovella que li agrada molt al seu gat....


...n 'Ana també va quedar a jugar amb nosaltres, ens va explicar algun conte i cançons...


Dijous na Maia va ser la maquinista i també va escriure el seu nom molt bé!!!


Després vam provar la disfressa que ens posarem el dimarts a l'escola, anem d'Egipcis!!!!! i aquest era un esborrany i amb el qual vam agafar les mides per fer la resta!!
Dimarts a poder ser els boixos i boixes haurien de venir a l'escola amb roba blanca per deprés posar-li la difressa damunt!!! Quedaran preciosos!!!


Després del pati vam obrir la darrera capsa de vida, en aquesta cas va tocar a na Thiara i va venir tota la familia Vallmitjana a l'escola: el seu pare Guillermo, mare na Monika i germà en Tim!!!


Ens van dur moltes coses de quan na Thiara era molt petita, roba i fotos on la veiem posada, però que ara no li va bé perquè ha crescut molt!!!!



Na Minnie Mouse també li agrada molt a na Thiara, en Guille es va voler provar coses de na Thiara però que tampoc li cabien...



Després  els companys vam anar passant per la taula per jugar, veure i demanar coses sobre els objectes que ens van dur...


Na Thiara estava molt pendent del seu germanet en Tim que ha tornat molt gros!!!



                                      

Na Monika va quedar a l'aula a jugar amb nosaltres, també en Tim. Després na Monika ens va ajudar a col·locar les màscares als boixos i boixes de la classe que haviem pintat el dimecres... vam marxar a casa molt contents!!!




 Divendres matí mentre vam fer el desdoblament TIC amb Eva, vam aprofitar per fer la darrera feineta d'Axioma setmanal, on haviem de mirar quines botelles estaven més i menys plenes i les haviem de col·locar a la balança....




Després del pati vam venir cinc mares ajudar-nos a preparar les disfresses pel dimarts a escola!!!! Van fer molta feina i volia donar-los-hi les gràcies!!!!!



Na Leire dievendres va acabar l'escola i aquest cap de setmana ha marxat a viure a Valladolid amb la seva familia, estava molt contenta de marxar amb els avis, desitjo el millor a tota la familia i trobarem a faltar molt a na Leire!!!! Li vam donar abraçades i besitos!!!

Això és tot familia!!! 
Esper que vos agradin les imatges!!!!
Ens veim demà!!!!

Bona nit
Ana











4 comentarios:

  1. justo cuando os pusisteis manos a la obra!!! así teniamos pruebas del trabajo hecho!! Ahora mismo llego del cole de acabarlos! mañana estaran guapisimos!!!

    ResponderEliminar
  2. Fue un trabajo genial, estaban guapísimos todos.

    ResponderEliminar