viernes, 20 de mayo de 2016

Setmana del 16 al 20 de Maig 2016

Bona nit a tothom!
Aquí teniu la nova actualització del blog, nomès he fet una tot i que hem anat avui d'excursió.
Volia recordar-vos que aquesta setmana i la propera faltaré a l'escola. Dimarta marxo a Menorca però ens veurem a les 9h del matí perquè no marxo fins les 13h de l'escola.  En principi tornaré a l'escola el 6 de juny però ja sabeu que per qualsevol cosa que tingueu no dubteu en contactar amb jo!! Estaré encantada d'ajudar-vos!
Els boixos i boixes queden amb els meus companys d'educació infantil i he deixat les coses planificades i programades i segur que estaran genial amb ells!!!!

Dilluns na Megan va ser la maquinista i vam passar llista i fer el ritual de mirar quin temps fa, comptar quants estem a l'escola i a casa...


En acabar, en Mohammed que es va endur en Bru i el Llibre viatger a casa ens va explicar el seu viatge al Marroc, on ens va presentar als seus cosins, una piscina que tenen a la casa d'allà, el seu parei  germanet petit Ismail! Ho vas fer molt bé! Enhorabona!







En tornar del pati, vam visitar el blog de l'escola, l'entrada de l'excursió a Ca'n Muson i després vam fer un dibuix d'aquest preciós dia que vam passar...




En acabar aquesta activitat vam fer la darrera feineta del Penso d'Axioma on havíem d'identificar les diferents posicions... primer ho vam fer en gran grup i després individualment...









Aquesta setmana ens hem estrenat amb una feina nova de lescoescriptura! i de majors!!!! perquè relacionam noms amb fotos!!!! Alguns ho feim sols i d'altres amb algun suport!!!! M'he quedat sorpresa de lo bé que ho han fet!!!









Dimarts vam treballar la figura geomètrica del triangle amb el qual ja hem fet diferents activitats i avui ha estat una consolidació! Hem escrit la paraula "triangle", n'hem pintat de petits i després els hem estampat amb pinutra....
També hem cercat triangles al joc de les construccions...













.... vam aprofitar el suport de na Petra per fer la feineta....



Dimarts va ser un dia especial! En Mohammed va fer els anys! i en va fer 4!!! Va decorar la seva corona i li vam pintar sa cara...




li vam cantar, va bufar veles i vam menjar un pastís molt bó que va fer la seva mare!!
Per molts d'anys guapo!!




Dimarts en tornar del pati vam conèixer un amic nou! El nombre 5!! Ja l'havíem vist i comptat en diferents activitats i rutines, però hem après a fer-lo!!!





Dimecres na Keyra va ser la maquinista i va fer el ritual molt bé!


Com feim cada dimecres vam aprendre una cançó nova abans de marxar a piscina, avui ha tocat "Dins la fosca"...



.... i en acabar.... vam anar a natació!!! on ho passem molt bé!!! Gràcies a totes les famílies per acompanyar-nos i ajudar a que sigui possible!!!







Després del pati vam fer una feinta d'Axioma on vam treballar figures amb relleu, el cub que te molts de quadrats! En vam cercar a les construccions...




...després d'escriure el nom de cub, i dibuixar-ne de petits en vam estampar de diferents mides...




















Dijous matí aprofitant el suport de na Cati vam aprendre a fer el nombre 6!! Ja no ens basta una mà per fer aquest nombre!! Necessitem una mà sencera i un dit de l'altre!!! i per dibuixar-lo és fàcil! però es sembla molt a sa "g" de Guillermo!!!!! (això són coses que surten dels boixos quan parlem)
vam omplir el nombre sis amb paperets de diaris que havíem retallat el dia que vam emprar les tissores...






En tornar del pati vam fer la segona feineta de relacionar els noms i imatges també va anar genial!!!!








.....i avui divendres hem anat d'excursió!!!!! fa moltes setmanes que marxem cada divendres! Avui és el darrer fins l'excursió que farem de final de curs a la platja on ja vos informarem!!!!

Ens hem trobat al poble! i hem anat al teatre Espanya a veure la obra de teatre "Safrà i Serafí" ha estat impressionant això d'anar al teatre i veure com els ha agradat la obra de titelles!!! S'han portat super bé!!! i han rigut, cantat i xalat moltíssim!!!!!







Aquí teniu les poques imatges del teatre, no podíem fer fotos amb flash i ha estat complicat que quedessin bé! Dir-vos que si poseu al youtube "Safrà i Serafí" hi ha vídeos d'aquestes actuacions!







... en sortir del teatre ens esperàven ses mamis que avui ens acompanyàven a l'excursió!!!! Avui han vingut una Sandra mama de n'Abraham, Sandra mama de n'Ari, Nöellie mama de na Mïa, Elena mama de na Keyra, i na Lorena tia de na Cloe! Mil gràcies per la vostra ajuda!!! Avui no ha estat fàcil anar pel carrer i carretera on passen molts cotxes amb tants de boixos i boixes però ha anat súper bé! No hi hagut cap incident i els boixos i boixes ho han passat genial que és el més important!!!!
Així que ha estat un èxit!!! Mil gràcies!!!!





En arribar al parc del Pirata ens hem assegut a la sombre i hem berenat.... després hem pogut jugar al parc...








no tenc fotos del temps de joc, perquè he intentat estar pendent dels boixos que havíen 4 classes al mateix parc i he intentat controlar al màxim! Me sap greu! però a tot no s'arriba!
Mil gràcies de nou a les mamis ajudants d'avui!!!!

Aquí vos deixo imatges de diferents moments de joc per racons de la setmana....



















na Megan avui s'ha enduit en Bru a casa!!! No vos podeu imaginar com estava d'emocionada!!!!
Avam dilluns que ens explica!!


Bona nit a tothom!!!
Esper que vos agradi l'entrada!!!!

Besitos

Ana

No hay comentarios:

Publicar un comentario