viernes, 13 de mayo de 2016

Setmana del 9 al 13 de maig 2016

Bona nit a tothom!
Com venc fent les darreres setmanes, faré dues entrades; una amb el resum setmanal i una altra de l'excursió d'avui.

D'aquesta setmana dir que ens hem centrat bàsicament a preparar el regal per el dia de la Familia que és avui, ens ha duit molta feina però hem aconseguit fer-lo!!

Recordar.vos que el proper divendres anirem a veure un teatre amb els boixos de quatre anys al Teatre Espanya i que ens trobarem allà directament a les 9 del matí!
Dilluns penjaré full a la porta perquè vos apunteu les famílies que ens pugueu acompanyar a la tornada

A primera hora del matí del dilluns després de fer el bon dia, vam fer la única feineta d'Axioma que hem fet aquesta setmana, on vam observar un dibuix d'una sala de psicomotricitat, la vam descriure i després individualment vam afegir coses que tenim a la nostra sala....Després del pati ja vam començar amb el regal de la familia, a decorar els taulells del "3 en raya"
vam començar a fer les fitxes de fang... on hem treballat la motricitat fina

Dimarts n'Anaïs va ser la maquinista i va fer el ritual i escriure el seu nom super bé!


vam continuar amb les figures de fang.... mentre la resta jugàven per racons


... na Petra també ens va ajudar....Les figures que ja estàven seques les vam començar a pintar...


Dimecres matí abans d'anar a piscina vam aprendre una nova cançó, en aquest cas una cançó menorquina que es diu: "UN SENYOR DAMUNT UN RUC"  i vam pintar la fitxeta epl nostre cançoner...Després vam anar a la piscina!!! Ja tocava!!! dues setmana sense anar-hi es va fer molt llarg!!!
Vam gaudir de l'activitat!!!


Després del pati vam continuar a pintar les fitxes del joc...


na Cati ens va venir ajudar...
Abans d'acabar el dimecres vam fer el sorteig per a l'excursió del divendres, les mares que ens acompanyaran a l'ecursió de Ca'n Muson són....

Dijous n'Alejandro va ser el maquinista i va fer el ritual molt bé, en acabar va escriure el seu nom a la pissarra...


Na Maria ens va dur en Bru i el Llibre viatger i ens va explicar com havia anat a Utrera amb avió i diferents excursions per Eivissa amb la seva família.... Ho va explicar molt bé! Enhorabona Maria!


Dijous després de molt de temps vam ser tots a l'escola!!! i vam aprofitar per fer una foto de grup!!!! La primera oficial!!!!!Dijous després de fer psicomotricitat i anar al pati vam acabar el nostre abecedari, ja tenim totes les lletres fetes!!!! Ara iniciarem una nova activitat on relacionarem noms i fotos!!!això és una imatge del moment de relaxació després del pati, on l'encarregat Alejandro ens feia massatge....


Aquest ha estat el resultat del regal per al dia de la familia!!! Esperem que vos agradi!!!!


Per acabar vos deixo imatges de jocs per racons, aquesta setmana han jugat molt perquè hem hagut de fer el detall.... ho hem passat molt bé, però no tenc moltes fotos perquè estava preparant el regal amb els boixos i boixes...


En Bru avui ha marxat a casa de'n Mohammed que ha estat el maquinista!! Avam dilluns que ens explica!
Bon cap de setmana!!
Ara me pos amb l'entrada de l'excursió!
Besitos

Ana


2 comentarios: